Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

WeedMaster S

Generel Information

WEEDMASTER S

Er den mindste Waterkracht WeedMaster maskine i et kompakt design til kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse og rengøring ved brug af varmt vand.

WeedMaster er ideel til bekæmpelse af ukrudt i mindre boligforeninger, idrætsanlæg, kunststofbaner, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kirkegårde mm.

Anlægget leveres standard med 500l vandtank men kan også kobles direkte på en vandhane. Strøm kan leveres af ekstern batteri, generator eller tilsluttes en 230 V stikkontakt.

Som noget helt nyt, kan maskinen i 2021 leveres med batteri pakke.

Når anlægget anvendes til rengøring, kan der højtryks rense med justerbart tryk på op til 60 bar og en arbejdstemperatur op til 85 °C. Nem rengøring af bla. skilte, bænke, graffiti, facader mm.

WeedMaster kan også anvendes til desinficering af bakterier og virusser (også Covid19) iht. EN ISO 15883-1. Ideelt til indkøbsvogne, institutioner, legepladser mm.

WeedMaster er brugervenlig og har automatisk temperatur styring som gør det nemt for operatøren at rengøre eller ukrudtsbekæmpe. Der kan bekæmpes ukrudt i alt slags vejr hele sæsonen. At arbejde med WeedMaster varmvandsanlæg kræver ingen specielle certifikater, ingen risiko for brandfare og er 100% pesticidefri.

Kapaciteten på WeedMaster S er 1.100-1.700 m2/dag – Op til 20 hektar/sæson som gør varmtvandsmetoden til billigst pr. m2

WeedMaster S anlæg transporteres let på trailer, elbil, ladbil, traktor, redskabsbærer mm.

Anlægget leveres klar til drift med 2 forskellige lanse typer. Vi kommer og sætter jer i gang så I er fortrolig med materiellet og processerne.

Detaljerede specifikationer:

  • 16 cm ukrudtslanse og højtryksrenserlanse til rengøring

  • 15m slange

  • Automatisk temperatur kontrol

  • 500 liter vandtank