Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

HEATWEED Mini 2.1 

General Information

HEATWEED Mini 2.1 

Er den mindste Heatweed maskine i et kompakt design til kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse og rengøring ved brug af varmt vand.

Heatweed Mini er ideel til bekæmpelse af ukrudt i mindre boligforeninger, idrætsanlæg, kunststofbaner, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kirkegårde mm. 

Mini anlægget leveres standard med vandtank men kan også kobles direkte på en vandhane. Strøm kan leveres af ekstern generator eller tilsluttes en 230 V stikkontakt. Og som noget helt nyt, kan maskinen i 2021 leveres med batteri pakke.

Når anlægget anvendes til rengøring, kan der højtryks rense med justerbart tryk på 50-100 bar og en arbejdstemperatur op til 85 °C. Nem rengøring af bla. skilte, bænke, graffiti, facader mm.

Som noget helt nyt har Heatweed sammen med de Norske sundhedsmyndigheder fået certificeret Heatweed metoden til desinficering af bakterier og virusser (også Covid19) iht. EN ISO 15883-1. Ideelt til indkøbsvogne, institutioner, legepladser mm.

Heatweed Mini er brugervenlig og har automatisk temperatur styring som gør det nemt for operatøren at rengøre eller ukrudtsbekæmpe. Der kan bekæmpes ukrudt i alt slags vejr hele sæsonen. At arbejde med Heatweed’s varmvandsanlæg kræver ingen specielle certifikater og der er ingen risiko for brandfare.

Kapaciteten på Heatweed Mini er 1.200-1.700 m2/dag – Op til 20 hektar/sæson som gør varmtvandsmetoden til billigst pr. m2

Heatweed Mini anlæg transporteres let på trailer, elbil, ladbil, traktor, redskabsbærer mm.

Anlægget leveres klar til drift med 3 forskellige lanse typer. Vi kommer og sætter jer i gang så I er fortrolig med materiellet og processerne.

Detaljerede specifikationer:

  • 12 cm ukrudtslanse, 16 cm ukrudtslanse med hjul, højtryksrenserlanse til rengøring

  • 15m slangetromle

  • Automatisk temperatur kontrol, digitalt display

  • 500 liter vandtank