Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

HEATWEED MID 3.0 

Generel Information

HEATWEED MID 3.0 

Er den store model af de håndholdte Heatweed maskiner, i et kompakt design til kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse og rengøring ved brug af varmt vand.

Heatweed Mid. er ideel til bekæmpelse af ukrudt i kommuner, større anlæg, boligforeninger, idrætsanlæg, kunststofbaner, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kirkegårde mm.

Mid. anlægget leveres standard med 500 liter vandtank men kan i princippet tilsluttes alle størrelse vandtanke. Heatweed Mid. har integreret generator og er klar til drift. Som noget helt nyt kan Mid. maskinen i 2021 leveres med batteri pakke.

Når anlægget anvendes til rengøring, kan det højtryks rense med justerbart tryk på op til 50 bar og en arbejdstemperatur op til 99 °C. Nem rengøring af bla. skilte, bænke, graffiti, facader mm.

Som noget helt nyt har Heatweed sammen med de Norske sundhedsmyndigheder fået certificeret Heatweed metoden til desinficering af bakterier og virusser (også Covid19) iht. EN ISO 15883-1. Ideelt til indkøbsvogne, institutioner, legepladser mm.

Heatweed Mid. er brugervenlig og har automatisk temperatur styring som gør det nemt for operatøren at rengøre eller ukrudtsbekæmpe. Der kan bekæmpes ukrudt i alt slags vejr hele sæsonen. At arbejde med Heatweed’s varmvandsanlæg kræver ingen specielle certifikater og der er ingen risiko for brandfare.

Kapaciteten på Heatweed Mid. er op til 3.000 m2/dag – Op til 34 hektar/sæson som gør varmtvandsmetoden til billigst pr. m2

Heatweed Mid. anlæg transporteres let på trailer, elbil, ladbil, traktor, redskabsbærer mm.

Anlægget leveres klar til drift med 3 forskellige lanse typer. Vi kommer og sætter jer i gang så I er fortrolig med materiellet og processerne.

Detaljerede specifikationer:

  • 20 cm ukrudtslanse, 45 cm ukrudtslanse med hjul, højtryksrenserlanse til rengøring
  • 15m slangetromle
  • Automatisk temperatur kontrol, digitalt display
  • 500 liter vandtank