Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

HEATWEED Multi M

Generel Information

HEATWEED MULTI M

Er Heatweed’s største trailermodel, i et kompakt design til kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse og rengøring ved brug af varmt vand. Denne model kan betjenes af 2 personer på samme tid.

Heatweed Multi M er ideel til bekæmpelse af ukrudt i kommuner, større anlæg, boligforeninger, idrætsanlæg, kunststofbaner, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kirkegårde mm.

Multi M anlægget leveres med integreret 450 liter vandtank. Heatweed Multi M har integreret generator og er klar til drift.

Når anlægget anvendes til rengøring, kan det højtryks rense med justerbart tryk på op til 250 bar og en arbejdstemperatur op til 99 °C. Nem rengøring af bla. skilte, bænke, graffiti, facader mm.

Som noget helt nyt har Heatweed sammen med de Norske sundhedsmyndigheder fået certificeret Heatweed metoden til desinficering af bakterier og virusser (også Covid19) iht. EN ISO 15883-1. Ideelt til indkøbsvogne, institutioner, legepladser mm.

Heatweed Multi M er brugervenlig og har automatisk temperatur styring som gør det nemt for operatøren at rengøre eller ukrudtsbekæmpe. Der kan bekæmpes ukrudt i alt slags vejr hele sæsonen. At arbejde med Heatweed’s varmvandsanlæg kræver ingen specielle certifikater og der er ingen risiko for brandfare.

Kapaciteten på Heatweed Multi M. er op til 4.500 m2/dag – Op til 54 hektar/sæson som gør varmtvandsmetoden til billigst pr. m2

Anlægget leveres klar til drift med 2 x 3 forskellige lanse typer. Vi kommer og sætter jer i gang så I er fortrolig med materiellet og processerne.

Detaljerede specifikationer:

  • 2 x 20 cm ukrudtslanse, 1 x45 cm ukrudtslanse med hjul, 1 x højtryksrenserlanse til rengøring
  • 2 x 25m slangetromle
  • Automatisk temperatur kontrol, digitalt display
  • 450 liter integreret vandtank
  • Integreret sugepumpe til vandforsyning fra ekstern tank
  • Påløbsbremse på trailer
  • Rotoblink
  • Kohler / Lombardini-motor 18,9 kW