Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

Markedsledende i kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse, ved brug af 98 grader varmt vand

Komplet maskinprogram til at løse enhver opgave inden for rengøring og kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse med varmt vand. Heatweed leveres med automatisk temperatur kontrol som giver en stabil temperatur på 98-99 grader for effektiv behandling. Alle maskiner er lette at anvende og der kræves ikke operatør certifikat. Heatweed kan med fordel anvendes tæt på træer, træskure, hussokler uden fare for brand og andre skader.

Heatweed er markedsledende i Europa og alle maskinemodeller har veldokumenteret effekt, højeste kapacitet og er af højeste kvalitet.

Alle anlæg er kompakte og de mindste anlæg transporteres let på trailer, elbil, ladbil, traktor, redskabsbærer mm. og med en rækkevidde på op til 45 meter klares de fleste opgaver nemt. Ønskes en speciel ”customized” løsning så klare vi også det.

Heatweed er en grøn løsning hvor der ikke anvendes kemikalier og har lav emission (Bedre end Euro6) Støjniveauet er lavt og med de 2 nye modeller på el er Heatweed markedsledende og innovative inden for sit felt.