Martin Steffen tlf. 31316155 * Michael Bøgild tlf. 26229466 info@ws-tech.eu

WeedMaster m & em (elektrisk)

Generel Information

WEEDMASTER M & eM (Elektrisk)

Er den store model af de håndholdte Weedmaster maskiner, i et kompakt design til kemikaliefri ukrudtsbekæmpelse og rengøring ved brug af varmt vand.

WeedMaster M/eM er ideel til bekæmpelse af ukrudt i kommuner, større anlæg, boligforeninger, idrætsanlæg, kunststofbaner, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kirkegårde mm.

Anlægget leveres standard med 500 liter vandtank men kan i princippet tilsluttes alle størrelser vandtanke. WeedMaster har integreret generator og er klar til drift. Som noget helt nyt kan WeedMaster  leveres med batteri pakke, model eM som giver et meget lavt støj niveau.

Når anlægget anvendes til rengøring, kan det højtryks rense med justerbart tryk på op til 50 bar og en arbejdstemperatur op til 99 °C. Nem rengøring af bla. skilte, bænke, graffiti, facader mm.

WeedMaster kan også anvendes til desinficering af bakterier og virusser (også Covid19) iht. EN ISO 15883-1. Ideelt til indkøbsvogne, institutioner, legepladser mm.

WeedMaster er brugervenlig og har automatisk temperatur styring som gør det nemt for operatøren at rengøre eller ukrudtsbekæmpe. Der kan bekæmpes ukrudt i alt slags vejr hele sæsonen. At arbejde med WeedMaster varmvandsanlæg kræver ingen specielle certifikater, ingen risiko for brandfare og er 100% pesticidefri.

Kapaciteten på WeedMaster M-eM er op til 3.000 m2/dag – Op til 34 hektar/sæson som gør varmtvandsmetoden til billigst pr. m2

Anlægget transporteres let på trailer, elbil, ladbil, traktor, redskabsbærer mm.

Leveres standard, klar til drift med 3 forskellige lanse typer. Vi kommer og sætter jer i gang så I er fortrolig med materiellet og processerne.

Detaljerede specifikationer:

  • 20 cm ukrudtslanse, 40 cm ukrudtslanse med hjul, højtryksrenserlanse til rengøring

  • 15m slangetromle

  • Automatisk temperatur kontrol,

  • 500 liter vandtank